Image Alt

Sponsoren

  >    >  Sponsoren

Sponsoren

Jack Rabbit Foundation ziet zich gesteund door een groeiend aantal sponsors. Dankzij deze bijdragen zijn we in staat mooie projecten te realiseren.

Zelf doneren

De Jack Rabbit Foundation krijgt geen subsidie en zij is volledig afhankelijk van donaties van particulieren en giften vanuit het bedrijfsleven. Zonder deze steun is het niet mogelijk om de doelstellingen van de Foundation te realiseren. Wij zijn dan ook uitermate blij met elke financiële ondersteuning. Maar ook het leveren van een dienst of product kan de Foundation helpen om projecten te realiseren.

Regelmatig vinden er ook acties plaats door particulieren, scholen, bedrijven, business clubs etc. Iedere actie, hoe groot of klein dan ook, krijgt onze volledige aandacht en wij zullen proberen hieraan publicitaire aandacht te besteden. Voor bedrijven die ons permanent ondersteunen of helpen een project te realiseren, kunnen wij een logovermelding en weblinks plaatsen op de site. Daarnaast stimuleren wij bedrijven en particulieren om onze sponsors weer te steunen.

Jack Rabbit Foundation
Pettelaarseweg 5
5216 BG ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 6142201
E-mail: peter.damman@kpnmail.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL08 RABO 0340 6292 82
BIC : RABONL2U
KvK-nummer: 17167786