Image Alt

In de media

  >  In de media

Jack Rabbit in de media

Je kunt nog zo’n nobel doel hebben als Jack Rabbit, mensen zullen wel moeten weten dat je bestaat en wat je doet. Speciaal voor Jack Rabbit werd daarom een eigen, onderscheidende reclamecampagne ontwikkeld, met een tv-commercial, verschillende advertenties en diverse posters.

Advertenties algemeen

Om Jack Rabbit meer bekendheid te geven en onze doelstelling goed uit te dragen is een advertentiecampagne ontwikkeld die de focus legt op ons doel: het verblijf van kinderen in het ziekenhuis aangenamer maken.

Advertenties Ziekenhuispaspoort

“Een kind vertelt de dokter niet alles, het Jack Rabbit Ziekenhuispaspoort doet dat gelukkig wel.”. Met deze boodschap wordt het initiatief van het paspoort onder de aandacht gebracht door middel van o.a. advertenties. Het doel van de campagne: meer fondswerving realiseren.

Ziekenhuispaspoort

Jack Rabbit Foundation heeft speciaal voor kinderen die vaak in het ziekenhuis moeten zijn een ziekenhuispaspoort ontwikkeld. In dit vrolijke document kunnen zij alles schrijven wat ze niet direct tegen de dokter kunnen of durven zeggen. Voor het Ziekenhuispaspoort is ook een speciale display ontwikkeld, waarin het paspoort zelf, maar de campagne-elementen centraal staan.

Commercial

De commercial hoort bij de campagne van het Jack Rabbit Ziekenhuispaspoort en legt exact uit hoe dit initiatief werkt, maar vooral hoe eenvoudig het kan werken.