Image Alt

Testimonials

  >    >  Testimonials

Testimonials

Iedere ambassadeur van Jack Rabbit heeft zijn of haar eigen redenen om de stichting te steunen. Edwin Rutten, Edgar van Mil en Marco Paans vertellen hier waarom zij Jack Rabbit een warm hart toedragen.

Edwin Rutten

“Vrouwen en kinderen eerst” luidt het gezegde. Ik zou willen zeggen: “Kinderen en wie hen het beste kunnen verzorgen, éérst!” Ieder die hulp en zorg nodig heeft verdient voorrang. Het is mij een plezier om ambassadeur te zijn voor Jack Rabbit. Ik bezoek samen met mijn broer Ome Willem veel kinderziekenhuizen en het is een plezier te zien dat er naast de professionele hulp, veel mensen iets éxtra’s doen.

Het gaat Jack Rabbit niet alleen om ‘ziek’ maar ook om een bijdrage te leveren aan het algemene welzijn van kinderen. Daar hoort naar mijn smaak ook bij cultuur, muziek, spelen, lachen en luisteren naar elkaar. Mijn motto is: “Tussen 0 en 12 jaar gebeurt het” En dat is een grote verantwoording. Graag probeer ik een bijdrage te leveren.

Edwin Rutten
Zanger, acteur en auteur

Dr. Edgar van Mil

Op de vraag of ik me wilde inzetten voor de Jack Rabbit Foundation, heb ik niet lang na hoeven denken. Als kinderarts heb ik voortdurend met zieke kinderen te maken en weet hoe belangrijk het is dat kinderen zich in een vreemde omgeving toch prettig en op hun gemak kunnen voelen. Dat een ziekte of handicap je nu eenmaal kan overkomen en dat behandeling voor ‘eigen bestwil’is, is voor kinderen nu eenmaal moeilijk te vatten. Even afstand nemen van een nare behandeling of je kunnen terugtrekken in de wachtkamer voor een spreekuur is daarom voor kinderen erg belangrijk. De Jack Rabbit foundation heeft inmiddels al meerdere malen bewezen dit haarfijn aan te voelen door met spel of ontspanning de juiste sfeer te creeeren. Zo kan een noodzakelijk ziekenhuis bezoek toch ook leuk zijn, en dat is zowel voor kind, ouder maar ook voor de dokter, van hele grote waarde.

Dr. Edgar van Mil
Kinderarts – endocrinoloog

Marco Paans

Als vader van 2 kinderen en ambassadeur van de Stichting Jack Rabbit Foundation beveel ik de activiteiten van de Stichting van harte aan. Het geluk van je kinderen staat immers altijd centraal, maar helaas zijn niet alle kinderen van deze wereld even kansrijk. Het verbeteren van de levenskwaliteit, gezondheid en de educatieve mogelijkheden is dan ook een uitstekende doelstelling van Jack Rabbit.

Door acties in onze dagbladen hebben we al een bijdrage kunnen leveren om het verblijf van kinderen in een ziekenhuis te verlichten door aan de ziekenhuizen toyboys, internetwanden of webcams aan te bieden. Maar dit zijn maar druppeltjes op een gloeiende plaat. Jack Rabbit heeft meer steun nodig.

Marco Paans
Managing Director 90/24 Media