Image Alt

Vrienden van Jack Rabbit

  >    >  Vrienden van Jack Rabbit

Vrienden van Jack Rabbit

De Vrienden van Jack Rabbit bouwen mee aan een aangenamere toekomst voor kinderen. Het doel van de Vrienden is zoveel mogelijk geld in te zamelen dat geïnvesteerd wordt in de projecten van Jack Rabbit.

Vriend worden

Jack Rabbit Foundation kent sponsoren, vrienden en donateurs. De Vrienden kennen daarnaast verschillende groepen. Zo kun je als Vriend kinderen een warm hart toedragen door middel van een basisbedrag, variërend van € 25,- tot een bedrag naar keuze per jaar.

De club van 100

Als Vriend van de Club van 100 steun je Jack Rabbit met € 100,- of een veelvoud daarvan per jaar. Dit kan eenvoudig door middel van een gift gedurende vijf jaar bij notariële akte. Wanneer je Vriend van de Club van 100 wilt worden, kan een notaris dit eenvoudig en overzichtelijk voor je regelen.

De club van 500

Naast de Club van 100 is er de Club van 500, speciaal voor bedrijven. Als je als bedrijf dus een bijdrage wilt leveren aan Jack Rabbit kan dat eenvoudig op deze manier. Met een jaarlijkse bijdrage van € 500,- steun je de stichting gedurende drie jaar.