Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Jeroen Bosch ziekenhuis blij met Jack Rabbit paspoort!

Jeroen Bosch ziekenhuis blij met Jack Rabbit paspoort!

Het Jack Rabbit paspoort is een groot succes. Inmiddels is het paspoort aan haar derde druk toe. Dat betekent dat er inmiddels al 50.000 paspoorten zijn verspreid in Nederland.

Het paspoort is bedoeld voor kinderen die het ziekenhuis bezoeken en helpt hen op een speelse wijze met de voorbereiding en het verblijf in het ziekenhuis. Op de dagbehandeling van de kinderafdeling word het paspoort al jaren gebruikt. “Kinderen vragen er ook naar“ aldus Yvonne Pulles van het JBZ in Den Bosch. “Gemiddeld krijgen acht kinderen per dag het paspoort “. In Den Bosch worden op jaarbasis ongeveer 2500 paspoorten verspreid. Maar het paspoort wordt inmiddels in ziekenhuizen in heel Nederland gebruikt. Mede dankzij diverse sponsoren werd het mogelijk om het paspoort landelijk uit te rollen. En met succes!