Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Horecaondernemers Korte Putstraat steunen Jack Rabbit Foundation met een cheque van 3000 Euro

Horecaondernemers Korte Putstraat steunen Jack Rabbit Foundation met een cheque van 3000 Euro

De ondernemers van de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch hebben op 27 maart een cheque van 3000 euro geschonken aan de Jack Rabbit Foundation. De cheque werd uitgereikt door Paul Martelhoff en Frank Suijkerbuijk namens de Korte Putstraat.

De ondernemers geven hiermee uiting aan hun maatschappelijke betrokkenheid . Naast gastvrijheid en ondernemen vinden de ondernemers ook dat het steunen van een goed doel zeer belangrijk is.

Het bedrag zal worden ingezet voor “Jack Rabbit on tour”. Dit is een landelijke tour waarbij Jack Rabbit vele kinderafdelingen van ziekenhuizen in Nederland zal bezoeken om zieke kinderen die langere tijd in het ziekenhuis verblijven een aangenamer verblijf te bieden . Zo neemt Jack Rabbit bij zijn bezoek aan de kinderafdelingen cadeautjes mee, of een muzikant of goochelaar, of zelfs een kapper die van de meisjes een prinsesje maakt en van de jongens een stoere rockster.

Tevens geeft Jack Rabbit een speciaal ontwikkeld ziekenhuis paspoort voor kinderen uit waarin de kinderen hun ervaringen in het ziekenhuis en met de dokter kunnen opschrijven.

Ook maakt Jack Rabbit wachtruimtes van ziekenhuizen kindvriendelijker en sponsort zij onderzoek naar kinderziektes.

De tour van Jack Rabbit is inmiddels begonnen en Jack zal nog vele ziekenhuizen dit jaar bezoeken.