Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Donatie uit naam van Stefanie van Loon – Kamper

Donatie uit naam van Stefanie van Loon – Kamper

Op 27 oktober ontving Jack Rabbit het volgende bijzondere bericht:

Bericht van Mario, Thijs en Bram

Ondanks het moeten afgeven van iemand die ons allen zeer dierbaar was , hebben de kinderen, Thijs en Bram, gemeend iets te willen doen voor andere kinderen, in de gedachte van hun lieve mama. Denkend aan je medemens en steunen waar je kunt, blijkt in de afgelopen dagen een gouden regel. Mede daarom hebben we de weg gezocht richting de Jack Rabbit Foundation. Fijn is het dan ook om een steentje te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van kinderen, alsmede mogelijkheden bieden op het gebied van gezondheid en educatie.

De Jack Rabbit Foundation ontving een donatie van 1622,29 die zorgvuldig zal worden besteed aan een van haar projecten voor kinderen.