Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Benefietavond Ronde Tafel Baarle Nassau levert 5500 Euro op voor Jack Rabbit

Benefietavond Ronde Tafel Baarle Nassau levert 5500 Euro op voor Jack Rabbit

Op 20 mei j.l. werd in Baarle Nassau een spetterende benefietavond georganiseerd door de Ronde Tafel.

Op een unieke locatie, midden in het dorp, werd in een Pop Up restaurant een topdiner geserveerd door chef kok Henri Brouwers. Ook Jack Rabbit was aanwezig en kreeg op het eind van de avond samen met Peter Damman een cheque overhandigd van 5500 Euro. De cheque werd overhandigd door Dennis Steegman, voorzitter van de Ronde Tafel. Een geweldige avond, perfect entertainment en een tevreden Jack Rabbit die weer een mooi bedrag heeft om aan kinderprojecten in ziekenhuizen te besteden.

Mike van de Mortel van Rob Peetoom was ook aanwezig en steunt al jaren de Jack Rabbit Foundation. Fantastisch!