Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Jack Rabbit aanwezig bij feestelijke opening kinderspeeltuin van ziekenhuis Bernhoven te Uden.

Jack Rabbit aanwezig bij feestelijke opening kinderspeeltuin van ziekenhuis Bernhoven te Uden.

Op 6 november was hij eindelijk klaar. De kinderspeeltuin die mede mogelijk was gemaakt door Jack Rabbit in samenwerking met B Braun uit Oss. Uiteraard was Jack Rabbit zelf op de feestelijke opening aanwezig.

Enthousiast werd Jack door de kinderen in het ziekenhuis begroet. En Jack Rabbit kwam niet met lege handen. Bernhoven had de primeur van de originele Jack Rabbit zitzak stoel . Uiteraard in Jack Rabbit roze uitgevoerd en met fraai Jack Rabbit logo. De stoel is een idee van de firma Loungies uit Den Bosch. Daar is de stoel ook te bestellen voor 100 Euro. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Jack Rabbit. Met de tuin kan Bernhoven nu de kinderen een unieke beschermde speelplek bieden om zo even het ziekenhuis te vergeten.