Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Kindertuin Bernhove bijna gereed!

Kindertuin Bernhove bijna gereed!

Bij ziekenhuis Bernhove in Uden wordt een fraaie speeltuin aangelegd met leuke speeltoestellen waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Nog even een paar strepen op het asfalt en de tuin is bijna klaar.

De tuin is mogelijk gemaakt door Jack Rabbit in samenwerking met B Braun uit Oss. De kinderafdeling van het ziekenhuis uit Uden had al lang de wens om de kinderen de mogelijkheid te bieden om in een veilige en vertrouwde omgeving te kunnen spelen in de buitenlucht. Met de kindertuin is deze wens uitgekomen.

De tuin zal op feestelijke wijze worden geopend op 6 november met daarbij aanwezig alle interne en externe betrokkenen en uiteraard Jack Rabbit zelf. In de tuin komen ook een aantal Jack Rabbit stoelen met de typische roze Jack Rabbit kleur. Het volledig nieuwe ziekenhuis in Uden heeft met de tuin een unieke speelmogelijkheid gecreëerd voor de kinderen. En daar zijn we trots op !