Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Toine van Peperstraten promoot Jack Rabbit gedurende marathons

Toine van Peperstraten promoot Jack Rabbit gedurende marathons

De bekende presentator van Studio Sport en Langs de Lijn, Toine van Peperstraten, is een fanatiek hardloper. Toine loopt regelmatig met zijn vrienden van zijn loopteam marathons gehuld in opvallende Jack Rabbit jacks en Jack Rabbit shirts.

“Ik draag Jack Rabbit een warm hart toe , en als ik op deze manier de stichting weer onder de aandacht kan brengen doe ik dat graag “aldus Toine. De zwarte kleding met het bekende roze Jack Rabbit logo valt goed op en Toine krijgt dan ook dan ook veel reacties. De kleding is gesponsord door Run-and- walk uit Den Bosch en Damman Venture Capital. Ook Toine was dit jaar in New York voor de marathon die om begrijpelijke reden werd afgelast “Volgend jaar ga ik weer naar New York en hopelijk sluiten nog meer Jack Rabbit lopers zich bij mij aan “.