Image Alt

Jack Rabbit

  >  Nieuws   >  Jack Rabbit verwelkomt nieuwe stagiaire

Jack Rabbit verwelkomt nieuwe stagiaire

Manon van den Hurk is 14 september aan haar stage begonnen op het secretariaat. Zij studeert op dit moment nog aan het Koning Willem I College in Den Bosch, maar wil daarna graag journalistiek gaan studeren op het HBO. Manon zal Jack Rabbit met diverse taken en activiteiten op het secretariaat ondersteunen tijdens haar stage.

Manon is erg enthousiast over de richting Communicatie die zij nu volgt op het Koning Willem I College. “Het is een richting waarmee je veel kanten op kunt, dat spreekt me erg aan”, aldus Manon. Bij Jack Rabbit zal zij zich voornamelijk bezighouden met de evenementen-organisatie en alles wat daar bij komt kijken. Niet alleen dit gaf doorslag om stage te gaan lopen bij Jack Rabbit, ook haar beeld van de stichting: “Het is een uitstekend goed doel en gericht op kinderen. Daar wil ik mij graag helemaal voor inzetten.”