Laatste nieuws


Jack Rabbit krijgt donatie van 4134,48 Euro!

Jack Rabbit werd onlangs blij verrast. Het juridisch genootschap ‘s- Hertogenbosch heeft een bedrag van maar liefst 4134,48 Euro gedoneerd aan de stichting.

Een prachtig bedrag waar weer een aantal mooie kinderprojecten in ziekenhuizen voor kunnen worden gerealiseerd. Namens alle kinderen enorm bedankt! 


Jeroen Bosch ziekenhuis blij met Jack Rabbit paspoort!

Het Jack Rabbit paspoort is een groot succes. Inmiddels is het paspoort aan haar derde druk toe. Dat betekent dat er inmiddels al 50.000 paspoorten zijn verspreid in Nederland.

Het paspoort is bedoeld voor kinderen die het ziekenhuis bezoeken en helpt hen op een speelse wijze met de voorbereiding en het verblijf in het ziekenhuis. Op de dagbehandeling van de kinderafdeling word het paspoort al jaren gebruikt. “Kinderen vragen er ook naar “aldus Yvonne Pulles van het JBZ in Den Bosch “. “Gemiddeld krijgen acht kinderen per dag het paspoort “. In Den Bosch worden op jaarbasis ongeveer 2500 paspoorten verspreid. Maar het paspoort wordt inmiddels in ziekenhuizen in heel Nederland gebruikt.  Mede dankzij diverse sponsoren werd het mogelijk om het paspoort landelijk uit te rollen. En met succes!


Verkoopactie B Braun levert 1525 Euro op voor Jack Rabbit

De firma B Braun Medical uit Oss heeft 1525 Euro gedoneerd aan Jack Rabbit.

De opbrengst komt van de verkoop van de Jack Rabbit konijntjes en tandenborstels, en van een verkoopactie van tweedehands artikelen. Een mooi bedrag, dat weer zal worden aangewend om kinderen die voor langere tijd in het ziekenhuismoeten opgenomen zijn een aangenamer verblijf te bezorgen.

Omdat ieder kind een gelukkige toekomst verdient.
ANBI